Menü
Magnolia Kert - kertészeti webáruház Online és telephelyi kertészet
Magnolia Kert - kertészeti webáruház

Most szeretne gyümölcsfát ültetni?

 

Akkor cikkünk biztosan Önnek szól!

A szabadgyökerű  gyümölcsfák optimális ültetési ideje  késő őszre ill.  kora tavaszra esik. Ez ősszel november közepéig,  míg tavasszal általában április végéig tart.  Biztosan vannak olyanok akik idén tavasszal lemaradtak az ültetésről, esetleg most derült csak ki, hogy szükség lenne pótlásra.

A megoldás számukra a konténeres gyümölcsfa. Természetesen nem csak nekik ajánljuk, hanem bárkinek, akinek a fent említett időponton kívül támadna kedve gyümölcsfát ültetni. Ezek a fák ugyan drágábbak, de eredésük  garantált,  mivel a  gyökérzetük nem sérült, hanem életerős, dús. Telepítésük a fagyos időszakot kivéve bármikor lehetséges, termést már akár  telepítés évében hozhatnak. A konténeres gyümölcsfákat  kiültetés szinte alig viseli meg és hamarabb fordulnak termőre. A  szakszerű nevelésének és növényvédelemnek köszönhetően egészségesek, ellenállóak a kártevőkkel szemben.

Ültetésük módja megegyezik a szabadgyökerű gyümölcsfákéval. Arra azonban vigyázzunk, hogy az oltási hely a talaj felszíne felett maradjon, mivel ellenkező esetben a nemesfajta legyökerezésével elveszíthetjük az alkalmazott alanyfajta előnyeit.

Vásárolja meg kertészetünkben a gyümölcsfáját. A fajtaválasztékról érdeklődjön kertészetünk telefonszámán vagy személyesen.

vissza

Hozzászólások

Kapcsolat, nyitva tartás

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 34-36.

Telefon: +36-70/657-5517 (kertészet, webshop)

Kertépítés és kertápolás elérhetőség az adott menüpont alatt található.

E-mail: kerteszet@magnoliakert.hu vagy webshop@magnoliakert.hu

Árudai nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 08.00 - 16.30
Szombat: 08.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Magnolia Alba Kft.

Adószám: 14649402-1-07